background-wit

Groothandel gelnagels 

Florence Beauty and Nails heeft een groot assortiment nagelstyling- en beautyproducten. In het assortiment van de online groothandel gelnagels vind je ook een groot aanbod gelnagelproducten, die je kunt gebruiken om de mooiste gelnagels te creëren bij de klanten van jouw nagelsalon. Omdat gelnagels op dit moment erg populair zijn in Nederland, is het zeker een must om de beste gelnagelproducten aan te schaffen in onze groothandel gelnagels.

Florence Beauty and Nails: een groot assortiment gelnagelproducten

Wij begrijpen dat iedereen andere eisen, wensen en behoeften heeft bij het aanschaffen van gelnagelproducten voor de nagelsalon. Om ervoor te zorgen dat iedereen bij onze groothandel gelnagels kan slagen, bieden wij daarom vele verschillende soorten gelnagelproducten aan. Deze nagelproducten zijn bruikbaar voor alle mogelijke doeleinden en voor de verschillende type nagels. Zo is er voor ieder doeleinde en ieder type nagel een specifieke gel, die jij kunt gebruiken om de mooiste gelnagels te creëren.

De soorten gels die wij aanbieden in onze groothandel gelnagels, zijn de basis gels, de buildergels, de cover up gels, de color gels, de glittergels en de topgels. En omdat alle producten van onze groothandel gelnagels van hoge kwaliteit zijn, weet je bij Florence Beauty and Nails zeker dat je een goede investering doet voor jouw nagelsalon.

Groothandel gelnagels: voor kleine en grote gels

Sommige nagelstylisten zijn alleen maar bezig met gelnagelproducten, terwijl andere nagelstylistes ook vele andere producten gebruiken in hun salon. Voor de professionals die voornamelijk bezig zijn met gelnagelproducten, verkopen wij grote verpakkingen gelnagelproducten in onze groothandel gelnagels. Dit zijn de verpakkingen van 45 milliliter, waar je langere tijd mee kunt doen. Voor de nagelstylisten die gelnagelproducten slechts een klein deel van de tijd gebruiken, verkopen we kleinere verpakkingen van 15 milliliter. Koop je de kleine verpakkingen, dan ben je minder geld kwijt in onze gelnagelgroothandel en kun je toch de beste gelnagelproducten gebruiken in jouw boutique.

Onze bestseller: de fiber gel

De absolute bestseller van onze gelnagelgroothandel is de fiber gel. Fiber gel wordt gemaakt van fibervezels, die zorgen voor de sterkte van acryl en de absolute schoonheid van gelnagels. Bekijk ons aanbod fiber gel producten en koop de items die jij nodig hebt om fiber gel aan te kunnen bieden in jouw boutique.

 Een grote trend die wij op dit moment zien in onze gelnagelgroothandel, is de grote populariteit van de gelpolish. Gelpolish is een semi permanente nagellak op basis van gel, die minimaal vier weken blijft zitten op de natuurlijke nagel. Met deze unieke nagellak kun je de look van de gelnagelproducten realiseren, zonder dat je hier lang mee bezig bent of veel ervaring voor hoeft te hebben. Gelpolish wordt in aanboden in 180 verschillende kleuren, zodat je jouw klanten alle kleuren van de regenboog kunt bieden in jouw nagelsalon. Omdat gelpolish nu erg populair is, is het zeker een must om deze gelnagellak aan te bieden in jouw salon. 

Fiber gel - tutorial by Florence Beauty and Nails

Advies nodig? Wij staan voor je klaar

Heb jij advies nodig bij het kopen van de beste gelnagelproducten in onze groothandel gelnagels? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag door je meer te vertellen over de gelnagelproducten die wij verkopen en kunnen je ook helpen de beste investering te doen. Door naar jouw specifieke wensen en eisen te luisteren, verkopen wij je graag de beste gelnagelproducten voor jouw nagelsalon.

Bij Florence Beauty and Nails krijg je altijd advies van nagelstylisten die al jaren actief zijn in het vak. Dit betekent dat je niet zomaar aankoopadvies krijgt, maar dat je het beste advies krijgt om de beste investering te doen voor jouw boutique. Together we nail it: wij maken samen jouw boutique tot een groot succes!