background-wit

Gelpolish groothandel

Een trend die we op dit moment duidelijk terugzien in Nederland, is de trend van de gelpolish. Breng je gelpolish aan op de natuurlijke nagel, dan heb je direct een prachtig nailpolish resultaat. Dit komt omdat gelpolish zowel de basecoat als de topcoat in één heeft, voor verzorgde nagels met een intense kleur en goede dekking.

Florence Beauty and Nails: jouw gelpolish groothandel

Florence Beauty and Nails verkoopt de beste gelpolishproducten van dit moment. Zo is alle gelpolish in ons online assortiment volledig dekkend, gemakkelijk aan te brengen met een brede en zachte kwast en gemakkelijk uit te harden met een UV-lamp (4x9 Watt) of een LED-lamp (minimaal 36 Watt). Ook bieden wij een groot assortiment gelpolishproducten. In onze online gelpolish groothandel vind je bijvoorbeeld 120 verschillende kleuren gelpolish en 10 verschillende kleuren glitter gelpolish.

 

Een nieuw product in ons assortiment, is de fix base. Deze nieuwe base is uitermate geschikt voor de dunne en zwakke natuurlijke nagel, eventueel zelfs met enkele oneffenheden of een vette nagelplaat. De fix base hecht als een huis, is self-leveling en brandt niet. Verder is dit product soakable en geschikt voor een naadloze nabehandeling.

Nagelverzorgingsproducten voor de professionele nagelstyliste

Florence Beauty and Nails verkoopt ook gelpolish nagelverzorgingsproducten voor de professionele nagelstyliste. Zo kun je bij deze groothandel gelpolish ook terecht voor de aanschaf van een nail clean, die je gebruikt voor het ontvetten van de natuurlijke nagel. Ook verkopen wij bonding primer, die je gebruikt voor extra hechting bij het lakken.

En wil je alle gelpolishproducten van Florence Beauty and Nails in een handig pakket ontvangen? Dan bestel je het complete starterspakket gelpolish, want hier zit alles in wat je nodig hebt om gelpolish aan te kunnen brengen. Om te leren hoe je met dit starterspakket moet werken, volg je de gratis workshop gelpolish van Florence Beauty and Nails. Je schrijft je in voor deze workshop via www.florenceacademy.nl.

Marmer nagels maken - Marmer nails - Nail Art tutorial by Florence Beauty and Nails