background-wit

Groothandel acrylnagels    

 

Florence Beauty and Nails is jouw online groothandel acrylnagels. Door ons grote acrylassortiment, kan iedere nagelstyliste slagen in onze online acrylnagelgroothandel. Ook kunnen wij je de garantie bieden enkel de beste kwaliteit te verkopen, zodat je de beste producten aan kunt bieden in jouw boutique.

                                                                        

Hoge kwaliteit producten met een lange houdbaarheid

De acrylnagels van Florence Beauty and Nails zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en hebben allemaal een lange houdbaarheid. Door acrylnagelproducten aan te schaffen voor jouw nagelsalon, kun je jouw klanten steady producten bieden en weet  je zeker dat  je deze producten langere tijd kunt bewaren. Verder is er voor ieder wat wils in onze online acrylnagelgroothandel, want wij hebben meer dan 100 verschillende color acryls en glitter acryls in het online assortiment binnen de groothandel acrylnagels.

 

Ons assortiment acrylproducten bestaat onder andere uit verschillende soorten acrylpoeders, waaronder clear poeders, pink poeders en cover up poeders. Ook vind je in het assortiment van onze online groothandel acrylnagels een premium liquid. Bestel je onze premium liquid, dan krijg je altijd een liquid met primer. Op deze manier bieden wij je de beste kwaliteit, zodat je de klanten van jouw nagelsalon de beste acrylnagels kunt bieden.

 

De Marry Me collectie van onze groothandel acrylnagels

Florence Beaty and Nails heeft ook de unieke Merry Me collectie in het online aanbod. Deze collectie acrylnagelproducten bestaat uit subtiele nudes met een kleine glitter en zijn geschikt voor verschillende doeleinden, evenementen en looks.

Wil je meer weten over de Merry Me collectie of heb je een andere vraag over onze acrylnagelproducten? Neem dan gerust contact met ons op. De ervaren en professionele medewerkers van onze groothandel acrylnagels staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook als je hulp nodig hebt met het plaatsen van een bestelling, kun je contact met ons opnemen.

 

Babyboom tutorial - tutorial by Florence Beauty and Nails