background-wit

Groothandel manicure    

Florence Beauty and Nails is een groothandel manicure met een groot aanbod hoogwaardige manicure producten. De manicure producten van Florence Beauty and Nails zijn ondergebracht in een unieke productlijn, namelijk Florence Hands & Body. In onze groothandel manicure vind je alle producten die je nodig hebt om in jouw nagelsalon hoogwaardige manicures aan te kunnen bieden.

De hoogwaardige producten van Florence Hands & Body

Florence Hands & Body van Florence Beauty and Nails is een nagelverzorging productlijn met een groot aantal hoogwaardige nagelverzorgingsproducten. De productlijn bevat bijvoorbeeld een subtiele voedende scrub voor extra zachte handen, een body/hand lotion, nagelriemverzorging, handolie en diverse hydraterende en voedende nagelverzorgingsproducten. Door diverse producten binnen de Florence Hands & Body lijn aan te schaffen, heb je meteen alles in huis om de beste manicure te kunnen verzorgen.

Kennis maken met onze producten? Volg een workshop

Wil jij kennis maken met de mooie en luxe nagelverzorgingsproducten van Florence Hands & Body? Dan kun je dit doen door de producten in onze online manicure groothandel te bestellen, maar je kunt ook een workshop volgen bij Florence Beauty and Nails. Tijdens onze unieke workshop maak je kennis met de drie producten van Florence Hands & Body en leer je met deze luxe nagelverzorgingsproducten te werken. De workshop is geschikt voor beginnende nagelstylisten, maar ook zeker voor de ervaren professionals.

Meer weten over de Groothandel manicure?
Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze Florence Hands & Body workshop of heb je een vraag over deze lijn met nagelverzorgingsproducten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren en professionele medewerkers helpen je graag door al jouw vragen te beantwoorden. Heb je hulp nodig met het plaatsen van een bestelling in onze online manicure groothandel, dan kun je ook contact opnemen. Wij helpen je graag de juiste nagelverzorgingsproducten te bestellen.

Manicure behandeling - Tutorial by Florence Beauty and Nails