background-wit

Groothandel nagellak

Florence Beauty and Nails is een groothandel nagellak met een groot aanbod nagellakken. Wij begrijpen dat jij alleen de beste producten wil gebruiken in jouw nagelsalon en daarom bieden we alleen hoogwaardige nagellakken aan in onze online groothandel nagellak.

De nagellakken van de groothandel nagellak

Florence Beauty and Nails verkoopt sneldrogende en dekkende nagellakken in verschillende kleuren. Je hoeft slechts één laagje van de nagellak aan te brengen voor een goed, mooi en dekkend resultaat. De kleuren van onze nagellakken zijn altijd diep en intens, om de nagels van jouw klanten echt te laten stralen. Door de brede en zachte kwast van onze nagellakken, breng je de nagelproducten eenvoudig, snel en nauwkeurig aan. Niet alleen als je al jaren ervaring hebt als nagelstyliste, maar ook als je een beginner bent.

De nagellakken van onze nailpolish groothandel zitten altijd in handige, ronde flesjes met een dop die je er gemakkelijk vanaf kunt halen. Door de vorm van de flesjes met nailpolish, heb je altijd een goede grip tijdens het lakken. De inhoud van onze nagellak flesjes is altijd 10 milliliter en dit betekent dat je onze nailpolish langere tijd kunt gebruiken.

 

Twins: nagellakken die met gelpolish matchen

Florence Beauty and Nails verkoopt ook zogeheten ‘twins’. Dit zijn matchende nagellakken die je kunt combineren met gelpolish, voor het mooiste resultaat. Ideaal voor de nagelstyliste die zowel met standaard nagellak als met gelpolish werkt in haar nagelsalon.

 

Vragen? Wij staan voor je klaar

Wil je meer weten over onze nagellakken, twins of over andere nagelverzorgingsproducten in ons online aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren nagelstylisten staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je eventueel onafhankelijk aankoopadvies te geven. Together we nail it: samen maken we jouw nagelsalon tot een groot succes!

 

Fabric Nails - Tutorial by Florence Beauty and Nails