background-wit

Groothandel nagelstyliste

Heb je producten nodig voor jouw nagelsalon, dan kun je deze het beste aanschaffen bij een groothandel nagelstyliste. Florence Beauty and Nails verkoopt niet alleen vele verschillende nagelproducten, maar heeft ook enkel de beste nagelproducten in het online assortiment. En omdat je online kunt winkelen in onze groothandel nagelstyliste, hoef je jouw salon niet eens te verlaten om de beste nagelproducten aan te schaffen voor jouw boutique.

Maak kennis met de groothandel nagelstyliste


Florence Beauty and Nails is een groothandel nagelstyliste die vele jaren geleden opgericht is door een van de beste nagelstylisten van het land: Berdy Kuijpers. Deze professionele en zeer ervaren nagelstyliste begon ooit klein met een nagelstudio in Wijchen, maar opende hier later vestigingen in Nijmegen en Arnhem bij. Na het verkopen van deze succesvolle nagelsalons, besloot ze een eigen groothandel nagelstyliste en opleidingsinstituut voor nagelstylisten op te zetten. Zo werd Florence Beauty and Nails in het leven geroepen. Deze groothandel nagelstyliste bestaat inmiddels sinds het jaar 1987 en heeft door de jaren heen een grote klantgroep met ervaren en professionele nagelstylisten over het gehele land opgebouwd.

De hoogwaardige producten van Florence Beauty and Nails

In onze online groothandel en showroom verkopen wij alle soorten nagelproducten. Denk hierbij aan gelproducten, maar ook aan acrylproducten, nagellakken, gelpolish, manicure producten, vijlen en zelfs aan wimperextensions. Het maakt niet uit wat je nodig hebt om jouw salon tot een groot succes te maken, want wij verkopen het allemaal.

 Alle producten van onze groothandel nagelstyliste zijn van hoge kwaliteit. Shop je bij Florence Beauty and Nails, dan weet je zeker dat je een goede investering doet voor jouw nagelsalon. Ook weet je zeker dat je jouw klanten de beste producten kunt bieden, voor het mooiste resultaat na de behandeling en optimale klanttevredenheid.

De showroom en online groothandel van Florence Beauty and Nails

Bij Florence Beauty and Nails winkel je zoals jij wil. Je kunt onze showroom in Wijchen bezoeken om jouw favoriete nagelproducten aan te schaffen, maar je kunt ook terecht in onze online groothandel. Door online te winkelen bij Florence Beauty and Nails, houd je meer tijd over en kun je nog meer tijd in de klanten van jouw nagelsalon steken. Ons motto is ‘together we nail it’ en dit betekent dat wij je graag helpen jouw salon tot een groot succes te maken.

 

Advies nodig? Wij staan voor je klaar

Het team van Florence Beauty and Nails bestaat enkel uit ervaren dames die al jaren in het vak van nagelstyliste actief zijn. Heb je advies nodig bij het aanschaffen van nagelproducten? Dan kun je professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar advies krijgen van onze beste medewerkers. Neem contact met ons op en wij helpen je graag de beste producten van onze online groothandel aan te schaffen.

Ook als je hulp nodig hebt met het plaatsen van een bestelling of een andere vraag hebt aan onze medewerkers, kun je contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor je klaar om jou te helpen.

 

Aangenaam, wij zijn Florence Beauty and Nails!