background-wit

Groothandel nagelvijlen

Om nagels goed te kunnen verzorgen, is een nagelvijl onmisbaar. Daarom verkoopt Florence Beauty and Nails niet alleen nagellakken, gelpolish en manicure producten, maar verkopen wij ook verschillende soorten nagelvijlen. Meer over de nagelvijlen in ons assortiment, lees je op deze pagina.

Florence Beauty and Nails: twee productlijnen voor nagelvijlen

Wij begrijpen dat iedereen weer andere wensen en eisen heeft bij het aanschaffen van nagelvijlen. Daarom verkopen wij niet één soort nagelvijl, maar bieden wij diverse nagelvijlen aan. Deze nagelvijlen worden aangeboden in twee verschillende productlijnen, namelijk de regular nagelvijlen en de speedy nagelvijlen. Meer over beide productlijnen met hoogwaardige nagelvijlen, lees je in onderstaande tekst.

 

Regular nagelvijlen van Florence Beauty and Nails

De regular nagelvijlen van Florence Beauty and Nails zijn voornamelijk geschikt voor de beginnende nagelstyliste of voor de amateur nagelstyliste, die niet per se de hoogste kwaliteit producten hoeven te gebruiken. De productlijn biedt twee soorten nagelvijlen aan, namelijk de regular nagelvijlen en de profi nagelvijlen. De regular nagelvijlen zijn van prima kwaliteit en de profi nagelvijlen zijn van A-kwaliteit. Afhankelijk van jouw wensen en eisen, kies je zelf een nagelvijl die bij jou past.

Heb je hulp nodig met het aanschaffen van nagelvijlen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De medewerkers van onze groothandel nagelvijlen zijn al vele jaren actief in het vak en weten alles van onze producten. Zij helpen je graag de beste nagelvijlen te vinden voor jouw salon.

Speedy nagelvijlen van Florence Beauty and Nails

Naast de regular productlijn met verschillende soorten nagelvijlen, bieden wij ook de speedy productlijn met nagelvijlen aan. Deze productlijn richt zich voornamelijk op professionele nagelstylisten, die niets anders dan de beste kwaliteit in hun nagelsalon willen gebruiken. De nagelvijlen in deze productlijn zijn iets prijziger, maar voor deze hogere prijs krijg je wel absoluut de beste kwaliteit nagelvijl.

Enkele producten die je in de speedy productlijn kunt vinden, zijn de Speedy Boomerang vijl, de Speedy Moon vijl, het Speedy Emery board en de Speedy Profi vijl. Deze vijlen zijn stuk voor stuk gemaakt van hoge kwaliteit papier en liggen allemaal lekker in de hand. Dit betekent dat de nagelvijlen hun werk niet alleen goed doen, maar ook gemakkelijk te gebruiken zijn. Schaf je een van deze nagelvijlen aan voor jouw salon, dan weet je zeker dat je een goede investering doet.

Verschillende soorten grit nagelvijlen

Zowel de nagelvijlen in de regular collectie als in de speedy productlijn worden aangeboden in 100/100, 100/180, 180/180 en zelfs 80/80 grit. Dit betekent dat je alle soorten nagelvijlen bij Florence Beauty and Nails aan kunt schaffen, wat voor grit nagelvijlen je ook wil gebruiken in jouw salon.

Vragen aan de groothandel nagelvijlen?

Heb je vragen over de verschillende nagelvijlen in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van onze groothandel nagelvijlen staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook als je aankoopadvies nodig hebt omdat je bijvoorbeeld twijfelt tussen twee verschillende nagelvijlen, kun je contact met ons opnemen. Wij werken enkel met ervaren en gepassioneerde medewerkers, die jou graag helpen de beste aankoop te doen voor jouw salon.

Florence Beauty and nails - Step by Step - Command Gel