background-wit

Tools en gereedschappen nagelstyliste

De beste nagelstyliste heeft niet alleen het talent om nagels te verzorgen en te stylen, maar gebruikt hier ook de beste tools voor. De kwaliteit behandeling die jij aan jouw klanten kan bieden, is dan ook voor een groot deel afhankelijk van de tools die je in jouw nagelstudio gebruikt. Door jouw tools en gereedschappen bij Florence Beauty and Nails aan te schaffen, weet je zeker dat je de beste spullen kunt gebruiken in jouw nagelsalon.

 

Florence Beauty and Nails: jouw tools en gereedschappen groothandel

Florence Beauty and Nails verkoopt niet alleen nagellakken, gelpolish en andere producten die je kunt gebruiken om de nagels van jouw klanten te stylen, maar ook tools en gereedschappen die je hierbij nodig hebt. Denk hierbij aan standaard werkmateriaal voor in jouw nagelsalon, maar ook aan elektrische apparaten die de professionele nagelstyliste gebruikt. En omdat deze producten in diverse prijsklassen worden verkocht, vind je altijd wel tools of gereedschappen in ons assortiment die binnen jouw budget vallen.

 

Wij verkopen niet alleen professionele en ruime koffers voor jouw nagelproducten, maar ook celstofdeppers, handschoenen van nitril, latex en vinyl, verschillende soorten penselen, tafellampen, kleurenkaarten, sjablonen, tipknippers, UV-lampen en LED-lampen. Verder verkopen wij ook producten die alleen professionele stylisten gebruiken, waaronder nail trainers en een refill voor de nail trainer. En heb je een pro GS afzuigsysteem nodig voor jouw nagelsalon? Dan ben je bij deze groothandel tools en gereedschappen nagelstyliste ook aan het juiste adres. Zoals je ziet, verkopen wij alle tools, gereedschappen en hulpmiddelen die de professionele nagelstyliste nodig heeft in haar nagelsalon.

 

Bespaar geld met onze voornailige producten

Wij vinden het belangrijk dat jij met de beste tools en gereedschappen kan werken, maar begrijpen dat je hier niet te veel voor wil betalen. Daarom verkopen wij ook ‘voornailige producten’ ofwel verbruiksproducten die voor de laagste prijs worden aangeboden. Door gebruik te maken van onze voornailige productacties, kun je de beste tools en gereedschappen gebruiken in jouw nagelsalon, zonder dat je hier veel geld in moet investeren. Dit betekent dat je jouw klanten de beste behandeling kunt bieden, zonder dat je veel kosten moet maken om deze hoge kwaliteit mogelijk te maken.

 

Hulp nodig met bestellen? Neem contact met ons op

Heb je hulp nodig met het bestellen van jouw tools en gereedschappen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij staan altijd voor je klaar om jou te helpen. Ook als je vragen hebt over een van onze producten, kun je contact met ons opnemen. Omdat de medewerkers van deze groothandel tools en gereedschappen nagelstyliste al jaren actief zijn in het vak, kunnen zij al jouw vragen beantwoorden.