background-wit

Groothandel wimperstyliste

Veel mensen zijn niet tevreden over hun natuurlijke wimpers. Er zijn maar weinig mensen die gezegend zijn met volle, donkere en lange wimpers en de rest moet het doen met korte en soms hele blonde haartjes. Door wimperextensions aan te brengen, kan iedereen volle en lange wimpers krijgen. Florence Beauty and Nails gaat hier nog een stapje verder in, want de wimperextensions van onze groothandel wimperstyliste bieden het mooiste, beste en meest natuurlijke resultaat.

 

Florence Beauty and Nails: groothandel wimperstyliste

Goedkopere wimperextensions zijn gemakkelijk te onderscheiden van echte wimpers. De wimperextensions zien er vaak te overdreven uit, maar sluiten daarbij niet helemaal goed op de natuurlijke wimpers aan. Het resultaat is mooi, maar ziet er niet natuurlijk uit. Gebruik je als wimperstyliste de wimperextensions van Florence Beauty and Nails, dan is dit wel anders. Deze natuurlijke en effectieve wimperextensions worden namelijk een voor een op de bestaande wimpers aangebracht, voor een natuurlijk resultaat. In feite verbeteren de extensions de bestaande wimpers, zonder dat dit duidelijk te zien is en er onnatuurlijk uit ziet.

 

 

Wimperextensions met een lange levensduur

De wimperextensions van Florence Beauty and Nails blijven 4 tot 6 weken zitten. Dit betekent dat je jouw klanten als wimperstyliste maar liefst 4 tot 6 weken prachtige wimpers kunt geven. Is de levensduur van de wimperextensions voorbij, dan kun je direct nieuwe extensions aanbrengen om de korte en dunne wimpers direct weer voller te maken. Waar de meeste wimperextensions slechts enkele weken blijven zitten, hebben de extensions van Florence Beauty and Nails een langere levensduur. Dit maakt de wimperextensions ideaal voor de professionele wimperstylist.

 

Florence Beauty and Nails: alles voor de professionele wimperstyliste

Florence Beauty and Nails heeft niet alleen een groothandel met nagelproducten, maar verkoopt in de groothandel wimperstyliste ook alle producten die je als professionele wimperstyliste nodig hebt. Denk hierbij aan wimperextensions, eye lash wash foam, premium natural lashes, mascara brushes, strip lashes, crystal lashes, ellipse flat lashes, essence coating extra, eye lash wash foam, lash extreme bond, lash extreme volume en soft micro tape. Wij hebben niet alleen alle producten voor de zogeheten ‘one by one’ techniek, maar verkopen alle producten die jij als wimperstyliste in jouw salon kunt gebruiken.

 

De producten van lash extend

Ook verkopen wij het volledige assortiment van lash extend. Bekijk het totale assortiment en je kiest zelf welke hoogwaardige producten van deze professionele productlijn jij in jouw salon wil gebruiken. Je kunt de producten van lash extend in onze showroom bekijken, maar wij verkopen dezelfde producten ook in onze online groothandel wimperstyliste. Heb je geen tijd om naar onze showroom te kopen, maar wil je wel de beste producten gebruiken in jouw salon? Dan bestel je jouw lash extend producten gewoon online. Je hoeft je salon niet te verlaten, maar je haalt wel de beste wimperextensions in huis.

 

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar

Weet je niet zo goed welke producten jij het beste aan kunt schaffen voor jouw beautysalon? Dan helpen wij je graag om deze keuze te maken. Vertel ons wat voor behandelingen je aan jouw klanten aan wil bieden en wij helpen je de beste wimperstyliste producten te vinden in ons assortiment. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers, kunnen zij jou het beste advies geven.

Workshop Lash Lifting Tutorial - Wimperstyling - Tutorial by Florence Beauty and Nails