background-wit

Nagelgroothandel Florence Beauty and Nails: alles voor jouw salon

Nagelgroothandel Florence Beauty and Nails is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot één van de leidende opleidingsinstituten en groothandels voor nagelstyling in Nederland. De nagelproducten groothandel heeft een breed assortiment en dat is wel zo gemakkelijk. Je vind namelijk alles wat je nodig hebt voor jouw salon op 1 adres. Kortom; topnagels maken begint bij Nagelgroothandel Florence Beauty and Nails.

Assortiment nagelgroothandel Florence Beauty and Nails 

Ons assortiment is breed en biedt alleen kwaliteitsproducten, omdat wij weten dat alleen de beste nagelproducten en materialen jou in staat stellen om een perfect eindresultaat te realiseren: de allermooiste en tofste nagels. Je vindt bij ons onder andere:

 • Acrylgel (BO2Sgel): eenvoudig en snel aan te brengen.
 • Een uitgebreide acrylcollectie, speciaal ontwikkeld door en voor professionals.
 • Een zeer grote gelcollectie met voor ieder e werkwijze een passende gel.
 • Onze gelpolish collectie bestaat uit meer dan 80 kleuren en glitters en groeit per seizoen!
 • Nagellakken
 • Vloeistoffen
 • Vijlen in verschillende kwaliteiten.
 • Tools, waaronder penselen en stofborstels, verbruiksartikelen en werkmaterialen, elektrische apparatuur en promotiematerialen
 • Nail art
 • Manicure producten, de hands & body lijn van Florence Beauty & Nails
 • Lashes

Winkelen in de showroom en webwinkel

Alle nagelproducten van Florence Beauty and Nails nagelgroothandel zijn online te bestellen via de webshop. Lekker handig bestellen vanuit je eigen studio. Als je voor 15.30 uur bestelt, heb je vrijwel zeker de volgende dag je bestelling in huis. Makkelijker kan toch niet? Bezoek direct de groothandel nagelproducten online en plaats je bestelling. [link naar webshop] Bezoek ook eens onze website. Dit is dé plek om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de nagelbranche, het ontdekken van de nieuwste nagelproducten en het opdoen van ideeën!  

Voordelen webshop nagelgroothandel 

Nagelproducten online bestellen, inclusief alle toebehoren, is makkelijk, snel en efficiënt. Via de webshop van onze nagelgroothandel online bezorgen we snel nagelproducten aan huis. Jouw voordelen:

 • Alle nagelproducten per categorie overzichtelijk op een rijtje.
 • Heb je een bestelling geplaatst boven de €50 (NL) €75 (BE), dan betaal je geen verzendkosten.
 • Bestel op werkdagen vóór 15.30 uur en we versturen je bestelling dezelfde dag.        
 • De webshop is gebruiksvriendelijk. 
 • Goede foto's van de nagelproducten en kleuren.
 • Makkelijk en veilig betalen.
 • Goed bereikbare klantenservice.

Bestel direct nagelproducten!

Wil je direct bestellen? Plaats hier je bestelling! Bestel voor 15.30 uur en wij versturen je bestelling nog dezelfde dag. Je ontvangt je zending in principe de volgende dag. Je betaalt veilig met IDEAL, Paypal of Bankcontact (BE). Je mag je online nagelbestelling natuurlijk ook bij ons in Wijchen afhalen. Bestel je op een werkdag dan kun je het vaak binnen een paar uur ophalen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt tijdens de bestelprocedure aangeven of je jouw bestelling komt afhalen, of wilt laten bezorgen.

Bezoek Florence Beauty and Nails nagelgroothandel 

Natuurlijk kun je bij onze groothandel in nagelproducten niet alleen online bestellen. We vinden het heel gezellig als je langskomt! Bezoek ons op maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur. Als je langskomt in de showroom in Wijchen kun je alle nagelproducten van onze nagelgroothandel bekijken en direct aanschaffen. De beste acrylnagelproducten, gelnagelproducten, gelpolish, nagellakken, vijlen, wimperextensions en manicureproducten; bij Florence Beauty and Nails nagelgroothandel vind je het allemaal.

Woon je niet in de buurt van Wijchen? Bezoek dan een van onze distributeurs en verkooppunten voor de producten van Florence Beauty and Nails. Je vindt de adressen op onze website.

 

Onze klantenservice is er om je te helpen! 

Als nagelstyliste ben je natuurlijk het liefste bezig met jouw klant en haar nagels. Dat begrijpen wij en wij helpen je daarbij. Met een breed assortiment aan kwaliteitsproducten in onze nagelgroothandel, met een overzichtelijke webshop en met een mooie en uitgebreide showroom. Heb je vragen over een bestelling of een nagelproduct? Wil je meer informatie, een persoonlijk advies, of heb je een opmerking? Dan kan je op werkdagen telefonisch, via Whatsapp, per e-mail, via een chat of via social media terecht bij onze klantenservice. Zij staan je graag met raad en daad terzijde.

Meer nodig dan alleen nagelproducten? 

Heb je behalve aan nagelproducten ook behoefte aan meer kennis op het gebied van nagelstyling? Dat is geen probleem. Nagelgroothandel Florence Beauty and Nails is ook een opleidingsinstituut. Je kunt bij ons terecht voor verschillende opleidingen en workshops op het gebied van nagelstyling. Onze lespakketten bestaan uit onze eigen nagelproducten, omdat de docenten volledig op de hoogte zijn van alle werkwijzen van onze producten op deze manier kunnen zij jou het beste advies geven.

Meer informatie vind je op Florence Academy.

Over nagelgroothandel Florence Beauty and Nails 

Prijswinnend nagelstyliste Berdy Kuijpers startte in 1987 met nagelboutique Florence Nails in Wijchen. Al snel volgden filialen in Nijmegen en Arnhem. Door de toenemende vraag naar opleidingen en haar grote passie voor het vak startte Berdy haar eigen opleidingsinstituut en private label. Florence Nails werd een merk en Berdy verkocht haar nagelstudio's. Ze opende vervolgens de deuren van groothandel en opleidingsinstituut Florence Nails B.V. Nu, 30 jaar later is Florence Beauty and Nails uitgegroeid tot één van de leidende opleidingsinstituten en groothandels voor nagelstyling in Nederland.

   

Niet de goedkoopste nagelgroothandel, of toch wel? 

Goedkope nagelproducten; het klink leuk, maar de werkelijkheid is anders. Kwaliteit heeft zijn prijs. Dat geldt voor bijna alles in het leven: auto’s, tv’s, matrassen, vakanties, vlees; noem maar op. En dat geldt dus ook voor nagelproducten en alle bijbehorende materialen. Als je met kwaliteitsproducten werkt, ben je beter in staat om een goed eindresultaat te halen. En omdat  - bijvoorbeeld – een kwalitatieve gellak beter vloeit en sneller hardt, kun je sneller werken. En het resultaat blijft langer in stand. Klant blij, jij blij. Met andere woorden: het lijkt in sommige gevallen misschien of je iets duurder uit bent, maar uiteindelijk verdien je het verschil dubbel en dwars terug. Als je het zo bekijkt en alle voordelen van een kwaliteitsproduct ervaart, dan zijn we onder aan de streep misschien toch wel de goedkoopste leverancier van nagelproducten.

Ontwikkelen van nieuwe nagelproducten 

Florence Beauty & Nails is continu bezig met het vernieuwen van haar assortiment. De wensen en behoeften van de klant naar nieuwe, betere of mooiere nagelproducten staat daarbij altijd centraal. Natuurlijk spelen we daarbij in op de trends en ontwikkelingen in de nagelbranche. De nieuwste producten vind je direct op de homepagina van onze website.

Testen van nieuwe nagelproducten 

Wij willen de kwaliteit van al onze nagelproducten zo hoog mogelijk houden en mee blijven gaan met de nieuwste nageltechnieken en nageltrends. Nieuwe nagelproducten testen we natuurlijk eerst op allerlei soorten nagels én in combinatie met verschillende producten, zoals acryl, acrylgel, gel en gelpolish. Daarnaast kijken we naar de combinatie met verschillende lampen. Door het veelvuldig testen komen wij uiteindelijk tot het perfecte product. Zodra dit proces is afgerond, krijgt het nieuwe product een naam en komt het in het assortiment. Vanaf dat moment kun je het bestellen in de webshop, via onze officiële dealers en in de showroom in Wijchen.

Meer informatie en contact 

Wil je meer informatie over een van de volgende producten van onze nagelgroothandel: • acrylgel (BO2Sgel)de acrylcollectiede gelcollectiegelpolishnagellakkenvloeistoffenvijlentips  tools  • nail artmanicureproducten lashes? Kijk op onze website, of neem contact met ons op.