background-wit

Nagelgroothandel België

Al sinds 1987 is Florence Beauty and Nails een erkende nagelgroothandel Belgie en Nederland. Florence Beauty and Nails begon ooit klein met Berdy Kuijpers aan het roer, maar is nu een van de grootste nagelgroothandels van Nederland en België. Nog altijd is nagelprofessional Berdy Kuijpers actief in de organisatie, maar nu is zij veel meer dan alleen een nagelstyliste. Vandaag de dag staat Berdy Kuijpers aan het roer van een groothandel met nagelproducten en een opleidingsinstituut voor gepassioneerde nagelstylistes in Nederland en België.

De producten in onze nagelgroothandel België

In onze Belgische nagelgroothandel koop je vele verschillende soorten professionele nagelproducten. Denk hierbij aan gelproducten, maar ook aan acrylproducten, gelpolish, nagellakken, manicure producten, vijlen en beauty artikelen als wimperextensions. En heb je advies nodig bij het aanschaffen van jouw nagelproducten? Dan krijg je dit professionele en onafhankelijke advies altijd van vrouwen die al jaren actief zijn in het vak. Niet alleen als je in onze showroom shopt, maar ook als je online winkelt.

Ieder jaar staat Florence Beauty and Nails op de Estitika beurs. Wil je onze producten in het echt zien voor je een aankoop doet? Dan kun je niet alleen naar onze showroom komen, maar kun je ons ook bezoeken op deze jaarlijkse beurs. Op de beurs ontmoet je ook onze gepassioneerde medewerkers, die je alles over de producten van Florence Beauty and Nails nagelgroothandel België kunnen vertellen.

Together we nail it!

Florence Beauty and Nails vindt het belangrijk dat jij alles uit jouw talenten als nagelstyliste kunt halen. Daarom zetten we jou als klant altijd voorop en doen we er alles aan om jou te helpen groot te worden. Je koopt bij ons niet alleen de beste nagelproducten, maar kunt ook diverse opleidingen, cursussen en workshops volgen om jezelf te ontwikkelen. Florence Beauty and Nails: together we nail it! 

Aangenaam, wij zijn Florence Beauty and Nails