background-wit

Nagelgroothandel en groothandel in nagelproducten

Florence Beauty and Nails is een groothandel voor nagelproducten die al in het jaar 1987 opgericht werd door Berdy Kuijpers. Berdy Kuijpers is prijswinnend nagelstyliste, die al vele jaren een grote invloed op de Nederlandse markt voor nagelstyling heeft. In Wijchen opende ze haar eerste nagelsalon, om vervolgens ook in Nijmegen en Arnhem aan de slag te gaan. Na het verkopen van deze filialen, besloot ze een eigen opleidingsinstituut en groothandel voor nagelproducten te starten. Zo werd Florence Beauty and Nails in het leven geroepen.

Florence Beauty and Nails: een bekende nagelgroothandel

Door de jaren heen is Florence Beauty and Nails uitgegroeid tot een zeer bekende en leidende nagelgroothandel. Het opleidingsinstituut van Berdy Kuijpers is ook alsmaar groter geworden en is op dit moment een van de beste opleidingsinstituten voor nagelstyling in het land.

Florence Beauty and Nails is onder andere zo groot geworden door de hoge kwaliteit producten van de groothandel en het opleidingsinstituut. Door bij deze groothandel te winkelen, kun jij deze hoogwaardige nagelstyling producten in jouw eigen boutique gebruiken. Op deze manier kun je jouw klanten de beste producten bieden, net zoals Florence Beauty and Nails al vele jaren met veel succes doet. 

Winkelen in de showroom en webwinkel

De Florence Beauty and Nails nagelgroothandel verkoopt de beste nagelproducten zowel offline als online. Zo kun je de nagelproducten van Florence Beauty and Nails in de showroom bekijken en direct aanschaffen, maar kun je ook terecht bij de online groothandel. Heb je geen tijd om jouw boutique te verlaten om nieuwe nagelproducten te kopen, dan koop je de beste acrylnagelproducten, gelnagelproducten, gelpolish, nagellakken, vijlen, wimperextensions en manicure producten gewoon via het internet in de Florence Beauty and Nails online nagelgroothandel.

 

 

Het beste advies van vrouwen uit het vak

Alle medewerkers van Florence Beauty and Nails zijn vrouwen die al jarenlang in het vak actief zijn. Heb je advies nodig bij het aanschaffen van de beste nagelproducten, dan krijg je dit advies altijd van een ervaren, klantvriendelijke en professionele nagelstyliste van Florence Beauty and Nails. De slogan van Florence Beauty and Nails, ‘together we nail it’, komt hierbij duidelijk naar voren. De klantvriendelijke medewerkers van Florence Beauty and Nails ondersteunen jou namelijk optimaal om jouw boutique tot een groot succes te maken.

 

Vragen? Wij staan voor je klaar

Wil je meer weten over deze nagelgroothandel? Neem dan gerust contact op met deze groothandel in nagelproducten. De medewerkers van Florence Beauty and Nails helpen je graag door al jouw vragen over de groothandel in nagelproducten te beantwoorden. Ook als je aankoopadvies nodig hebt of hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, kun je contact opnemen met deze nagelgroothandel.

Aangenaam, wij zijn Florence Beauty and Nails