background-wit

Nageltips groothandel

Nageltips worden gebruikt om de natuurlijke nagels te verlengen. De tips worden op de nagel aangebracht en op de juiste lengte afgeknipt, zodat de nagel net iets langer is. De tips kunnen lang gelaten worden, maar kunnen de nagel ook een klein beetje verlengen. Florence Beauty and Nails verkoopt hoogwaardige nageltips, die de nagels verlengen en tegelijkertijd de natuurlijke uitstraling van de nagel behouden.

 

Florence Beauty and Nails: verschillende soorten nageltips

Florence Beauty and Nails heeft een groot assortiment natuurlijke en stevige nageltips. Je kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van brilliant tips, maar wij verkopen ook diverse universe tips en french tips, voor een extra stijlvolle look. De klant kiest zelf welke uitstraling de nagels moeten krijgen met de nageltips. Zo kunnen de nagels de natuurlijke uitstraling van de nagels behouden, maar kan de klant er ook voor kiezen om french manicure tips te nemen. In dit geval blijft de nagel er natuurlijk uit zien, maar krijgt de nagel wel een subtiele styling volgens de methode van de french manicure.

 

Grote dozen nageltips of enkele stuks nageltips

Onze nageltips worden ook verkocht in zogeheten tipdozen, ofwel dozen met meerdere nageltips. Je kunt een doos aanschaffen met 100 nageltips, maar we hebben ook dozen met 500 nageltips. Afhankelijk van de hoeveelheid nageltips die je in jouw salon gebruikt, schaf je een tipdoos aan die jij nodig hebt voor jouw voorraad.

 

Ook is ieder nummer los verkrijgbaar, zodat je ook kleine aantallen van een specifieke nageltip aan kunt schaffen. Worden nageltips wat minder gebruikt in jouw salon, dan schaf je deze los aan. In dit geval hoef je niet veel geld te investeren in de nageltips, maar heb je wel altijd de juiste tips in jouw voorraad.

 

Tien verschillende maten nageltips

Nageltips kun je zelf afknippen om een lengte naar wens te krijgen, maar de tips worden ook in diverse maten verkocht. Wil je bijvoorbeeld een extra lange nageltip, dan is dit ook mogelijk. Florence Beauty and Nails verkoopt in totaal tien verschillende lengtes voor de nageltips, die je hierna nog naar wens kleiner kunt knippen. Willen jouw klanten extra lange nagels, dan bestel je extra lange nageltips. Willen jouw klanten liever wat kortere nagels, dan heb je voldoende aan de kortere nageltips.

 

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar

Heb je hulp nodig met het bestellen van de juiste nageltips voor jouw nagelsalon? Dan staan de medewerkers van onze groothandel nageltips altijd voor je klaar. Door contact met ons op te nemen, kunnen wij je helpen om de juiste producten te bestellen. Ook als je een vraag hebt over een product van onze groothandel nageltips, kun je uiteraard contact met ons opnemen.