background-wit

Groothandel nailart producten

Florence Beauty and Nails houdt de vele trends op de nagelproducten markt goed in de gaten. Zo hebben wij gezien dat nailart de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Er zijn steeds meer mensen die zich specialiseren in het aanbrengen van nailart, maar er is ook een steeds grotere markt voor. Florence Beauty and Nails speelt hierop in door de beste nailart producten te verkopen. Niet alleen in onze showroom, maar ook in onze online groothandel nailart.

 

Groothandel nailart producten met een groot assortiment

Wij begrijpen dat je de mooiste kunstwerken maakt door diverse nailart producten met elkaar te combineren. Daarom bieden wij niet slechts enkele nailart producten aan in onze groothandel nailart producten, maar verkopen wij vele soorten nailart producten. In onze grote en brede assortiment voor nailart, vind je alle producten die je nodig hebt om de mooiste nagelkunstwerken te maken.

 

Enkele producten die wij aanbieden in onze showroom en online groothandel nailart producten, zijn producten als nail art paint, stripings, striping tape, strass steentjes, Swarovski steentjes, marble pennen, fine line, foil gel, transfer foil en nail art penselen. Per productgroep verkopen wij weer verschillende soorten producten. Wil je bijvoorbeeld nail art penselen aanschaffen, dan kies je bij Florence Beauty and Nails uit het nail art penseel one stroke, het nail art penseel aquarel en het standaard nail art penseel. Zo vind je altijd een product dat perfect aansluit bij jouw wensen, eisen en behoeften.


Nailart professional worden? Volg een workshop

Heb jij de kunst van de nailart nog niet (helemaal) onder de knie, maar wil je deze vorm van styling wel graag aanbieden in jouw salon? Dan kun je bij Florence Beauty and Nails terecht voor een echte nailart workshop. Je leert over de one stroke techniek, je leert diverse 3D technieken aan te brengen op de nagel en je leert meer over de basistechnieken voor het aanbrengen van nailart. Na het volgen van onze workshop, kun je direct aan de slag in jouw eigen salon. Niet alleen omdat je weet hoe je nailart aan moet brengen, maar ook omdat je weet welke producten je hiervoor nodig hebt. Deze producten koop je uiteraard in onze groothandel nailart.

 

Florence Beauty and Nails: altijd trendy nailart producten

Als professionele groothandel nailart vinden wij het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Daarom houden wij de markt voor nailart goed in de gaten en spelen wij direct in op nieuwe ontwikkelingen in deze markt. Worden er nieuwe nailart producten op de markt gebracht, dan worden deze producten direct toegevoegd aan ons assortiment. Dit betekent dat ons assortiment niet alleen groot is, maar ook altijd de nieuwste en meest trendy producten bevat

Gemstone Nail Art - tutorial by Florence Beauty and Nails