background-wit

Wij vinden we het erg belangrijk dat onze pakketjes op een duurzame manier bezorgd worden. Daarom verzenden wij onze pakketjes van 12 tot en met 23 december via de Fietskoeriers. Ook willen we je graag te hulp schieten als je last minute voor de drukke decemberdagen nog prodcuten nodig hebt. De Fietskoeriers is de duurzaamste en meest klantvriendelijke pakketbezorger van Nederland. Alle pakketjes die in de stad bezorgd moeten worden, worden namelijk met groengasauto’s afgeleverd in een hub aan de rand van de stad en van daaruit op de fiets bij u thuisbezorgd. Ook voor alle bezorgingen buiten de stad worden deze groengasauto’s ingezet. Door de combinatie van het inzetten van duurzame vervoersmiddelen, het slimme logistieke netwerk en het persoonlijke contact met ontvangers zorgen we er met zijn allen voor dat pakketjes zo veel mogelijk in één keer bezorgd worden. Op die manier beperken we de uitstoot van CO2 per pakketje tot een minimum.

Hoe werkt het? 

Vóór 12 uur besteld = vanavond in huis
Bestel je vóór 12 uur? Dan wordt je pakketje nog dezelfde avond thuisbezorgd. Bezorging vind standaard plaats op werkdagen tussen 18.00 uur en 22.00 uur. Laat je bestelling dus niet op je werk afleveren, maar geef gewoon je woonadres op als afleveradres waar je aanwezig bent tussen 18.00 uur en 22.00 uur.

Na 12 uur besteld= morgenavond in huis

Bestel je na 12 uur? Dan ontvang je jouw pakketje de volgende dag op werkdagen tussen 18.00 uur en 22.00 uur. 

Niet thuis?
Ben je toch niet thuis op het aangekondigde bezorgmoment? Via de klantenservice van Fietskoeriers.nl kunt je al voordat de bezorger voor een dichte deur komt te staan een nieuwe bezorgafspraak maken. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwe bezorgdatum afspreken, of een ander adres opgeven. Handig toch? De klantenservice is van 08:00 uur tot 22:30 uur te bereiken via WhatsApp, live chat en telefoon.

Geen gebruik maken van fietskoerier?

Wil jij jouw pakketje niet ontvangen van de fietskoerier, maar gewoon op de normale manier zoals je van ons gewend bent? Vul dan voor het afronden van je bestelling de couponcode; standaard in. Dan ontvang je jouw pakketje gewoon overdag!