background-wit

Starterspakket Gelnagels

Een completer Starterspakket Gelnagels bestaat er niet!

 

 

Gelnagels zijn hot en daarom hebben wij speciaal voor jou een uitgebreid starterspakket Gelnagels samengesteld.
Het product Gel is makkelijk te verwerken en geeft een mooi flexibel en natuurlijk resultaat.Ons assortiment Gel is enorm groot, maar in het starterspakket Gelnagels zitten alle must haves die

nodig zijn om de perfecte gelnagels te creëren!

Inhoud Starterspakket Gelnagels!
Ben je nagelstyliste en wil je graag overstappen naar ons merk? Dan is dit starterspakket gelnagels exactly what you need! Hieronder staan alle producten weergegeven die je kunt vinden in het starterspakket gelnagels:


Fiber Gel Clear - 5ml
Bonding Primer (acid free) Mini - 4,5ml
Nail Clean Mini - 4,5ml
TOP Polish Mini - 4,5ml
Finishing Wipe 30ml
Cover Up Gel Pink 4,5ml
Master Gel Clear 4,5ml
X-clusive Builder Gel Pink 4,5ml

In dit starterspakket gelnagels zitten alle producten die je nodig hebt voor een set nagels inclusief voorbereiding van de nagel en afwerking.

 Miniatuur potjes

Zoals je ziet bevat het starterspakket gelnagels kleine verpakkingen. Dit hebben we bewust gedaan want zo blijft de prijs laag en kun jij als nagelstylist precies de gels eruit pikken die je fijn vind werken. No waste of money! 

Maar om heel eerlijk te zijn zitten in dit starterspakket gelnagels alleen maar fijne gels!

 Hoeveel ml, dat vertellen we je wel!
De mini potjes zoals je ze in het starterspakket gelnagels vind zijn niet te koop. Dit omdat je hier niets aan hebt als professioneel nagelstyliste, want je kunt er maximaal 1 set nagels mee zetten. Het starterspakket gelnagels is puur en alleen om kennis te maken met ons product. Alle basis gels zijn te koop in 15 ml en 45 ml.

 De keuze is reuze: Color gels
Met meer dan 80 colorgels en glittergels is de keuze enorm! 2x per jaar lanceren we nieuwe collecties met 4 nieuwe trendy colorgels.

keuze is reuze, want we hebben maar liefst meer dan 150 Gelpolish kleuren and we are still counting! Benieuwd naar al onze kleuren? Bekijk hier ons hele Gelpolish assortiment.

 Yes, ik wil graag de Florence Nails gel proberen!
Ben jij benieuwd naar onze gels? Besteld dan vandaag nog jouw Starterspakket Gelnagels en ervaar Florence!