background-wit

Starterspakket Gelpolish

Een completer Starterspakket Gelpolish bestaat er niet!

Gelpolish is de semi permanente nagellak die wel 3 tot 4 weken op de natuurlijk nagel blijft zitten. Daarnaast kan Gelpolish ook gebruikt worden over een Gel of acryl nagel. Wil jij starten met Gelpolish? Dan hebben wij het ideale Starterspakket Gelpolish voor jou!  Dit Starterspakket Gelpolish bevat alle producten die je nodig hebt om te starten met Gelpolish. Wil jij weten wat er in het Starterspakket Gelpolish zit? Lees dan snel verder!

Inhoud Starterspakket Gelpolish!
4 weken lang mooie verzorgde en gelakte nagels, wie wilt dit nou niet? Om jou een vliegende start te geven met Gelpolish hebben wij een compleet Starterspakket voor jou samengesteld. In dit Starterspakket Gelpolish zitten de volgende producten:

-           Finishing wipe 100 ml
-           Celstofdepper in dispenser
-           Nail clean 10 ml
-           bonding primer 10 ml
-           Emery board 100/180 (vijl)
-           Regular Profi 100/180 (vijl)
-           Aceton 100 ml
-           Wraps 50 stuks
-           Bokkepoot plexiglas
-           Gelpolish Base/top coat 10 ml
-           2 kleuren gelpolish 10 ml naar keuze 
-           Uv-lamp 4x9 watt of LED-lamp

Zoals we al eerder zeiden, een completer Starterspakket Gelpolish bestaat er niet!

 UV-lamp of LED-lamp?
Wanneer je het Starterspakket Gelpolish aanschaft kun je kiezen uit een Uv-lamp of een LED-lamp. Met een Uv-lamp hard je de Gelpolish lagen uit in 2 minuten en met een LED-lamp in 20 seconden. Een LED-lamp is een iets grotere investering, maar als je professioneel aan de slag wilt gaan met Gelpolish  raden wij jou zeker een LED-lamp aan!

 2 kleuren Gelpolish cadeau én een gratis workshop Gelpolish!
Jazeker! Dat lees je goed. Wanneer je dit Starterspakket Gelpolish aanschaft krijg je 2 kleuren naar keuze cadeau. En dit is nog maar het begin! Bij aanschaf van het Starterspakket Gelpolish krijg je gratis toegang tot de Workshop Gelpolish. Tijdens deze workshop Gelpolish leer jij stap voor stap werken met het product en ben je na afloop een echte Gelpolish master. Met dit Starterspakket Gelpolish maak jij gegarandeerd een vliegende start met Gelpolish. Wil jij je alvast inschrijven voor deze workshop? Dat kan hier!

 Er zit een handige instructiekaart in je Starterspakket Gelpolish.
Wanneer je een Starterspakket Gelpolish besteld kun je direct aan de slag met het zetten van Gelpolish door de handige instructiekaart die in het Starterspakket Gelpolish zit. Op deze Gelpolish instructiekaart staat stap voor stap beschreven hoe je Gelpolish moet zetten.

 Meer dan 150 kleuren!
You never have enough colors! Wij begrijpen de behoeften van de ladies en daarom breiden wij ons Gelpolish assortiment per seizoen uit. Je krijgt natuurlijk bij aanschaf van het Starterspakket Gelpolish twee kleuren cadeau, maar je wilt natuurlijk veel meer kleuren kunnen aanbieden aan je klanten. De keuze is reuze, want we hebben maar liefst meer dan 150 Gelpolish kleuren and we are still counting! Benieuwd naar al onze kleuren? Bekijk hier ons hele Gelpolish assortiment.

 Yes, ik wil graag starten met Gelpolish!
Ben jij ready voor je Gelpolish avontuur? Shop dan vandaag nog jouw Starterspakket Gelpolish.

Gelpolish - tutorial by Florence Beauty and Nails